m
Over Onium

Onium N.V. is een Brabants bedrijf dat zich toelegt op het ondersteunen van bedrijven op het gebied van veiligheid (Safety), gezondheid (Health), milieu (Environment) en kwaliteit (Quality), afgekort SHEQ

Met kennis en ervaring in meer dan 20 bedrijven sinds de oprichting in 2009, staan we garant voor actuele kennis en ervaring op genoemde gebieden binnen de industrie.

Onze experts ondersteunen bedrijven vanuit hun brede bedrijfservaring, uit zowel de industrie als de overheid, en actuele kennis van wet- en regelgeving om voor en met de opdrachtgevers de betrouwbaarheid en controleerbaarheid van veiligheids- en milieusystemen te verhogen en de risico’s te reduceren.

Onium is een bedrijf met experts uit de praktijk. Experts die weten dat een advies slechts een start is en dat dan het werk ook gedaan moet worden: organiseren, communiceren, implementeren en borgen van hetgeen we uitvoeren bij onze opdrachtgevers op de locatie zelf.

De experts van Onium hebben derhalve de filosofie dat een stevige basis in kennis en kunde in combinatie met inzet en teamgeest naar onze opdrachtgevers toe, een begin kan en zal zijn voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie over onze experts treft u aan op deze website of u kunt direct contact opnemen met Onium:

Telefoon 06 – 52 635 641
Mail info@onium.nl