m
Diensten

Onium is een bedrijf met experts uit de praktijk. Experts die weten dat een advies slechts een start is en dat dan het werk ook gedaan moet worden: organiseren, communiceren, implementeren en borgen van hetgeen we uitvoeren bij onze opdrachtgevers op de locatie zelf.

Onium biedt een geïntegreerd pakket aan van diensten, deskundigen, specialisten en partnerbedrijven voor de industrie op het gebied van veiligheid (Safety), gezondheid (Health), milieu (Environment) en kwaliteit (Quality).

Onium is gericht op het ondersteunen en implementeren van bestaande en/of nieuwe vraagstukken binnen het bedrijf ongeacht de omvang of complexiteit.

De experts van Onium hebben dan ook de filosofie dat een stevige basis in kennis en kunde in combinatie met een tomeloze inzet en teamgeest naar onze opdrachtgevers toe, een begin kan en zal zijn voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

SHEQ Management

Onze resultaatgerichte experts werken op locatie nauw samen met de operationele bedrijven en – afdelingen voor het opstellen, implementeren en onderhouden van vraagstukken in directe relatie met veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.
Lees meer

SHEQ Engineering

Onze experts ondersteunen bedrijven bij specifieke projecten die niet tot het dagelijkse werkpakket behoren maar die wel uitvoering behoeven: de hoeveelheid werk is eenvoudigweg groter dan de beschikbare capaciteit.
Lees meer

Consulting

Experts met (plant)management ervaring op het gebied van SHEQ en directieniveau geven direct vakkundige en resultaatgerichte invulling aan een vacature of uitbreiding binnen uw organisatie.
Lees meer